Wczytuję mapę...

Czy istnieje dieta cud…?! – spotkanie z dietetykiem Rafałem Rosiakiem

Data i godzina wydarzenia
18/01/2024, godz. 17:00

Lokalizacja
Biblioteka Główna - Sala konferencyjna

Kategoria
Dla dorosłych

Dostępność

Pętla indukcyjna

Wydarzenie odbywa się z wykorzystaniem pętli indukcyjnej do transmisji sygnału audio.

Dostosowane dla wózków inwalidzkich

Wydarzenie dostosowane do osób poruszających się na wózku inwalidzkim.

Czy istnieje dieta cud…?! – spotkanie z dietetykiem Rafałem Rosiakiem

Czy istnieje dieta cud…?!
18.01.2024, g. 17:00
sala konferencyjna MBP, ul. Minorytów 4
Prowadzenie: Rafał Rosiak

Przed nami niezwykłe wydarzenie, podczas którego razem zanurzymy się w świat postanowień noworocznych w wersji fit. Czy istnieje dieta cud, czy to tylko mit? Razem rozwikłamy tę tajemnicę podczas naszej fascynującej prezentacji. Rozważymy, czy diety reklamowane jako cudowne faktycznie przynoszą trwałe rezultaty, czy może klucz tkwi w równowadze, umiarkowaniu i świadomym podejściu do żywienia. Podczas naszego spotkania skoncentrujemy się również na praktycznych kwestiach, które pomogą Wam skuteczniej wprowadzić postanowienia noworoczne dotyczące fitnessu i zdrowego trybu życia.

Przygotujcie się na porcję motywacji i ciekawych faktów dotyczących zdrowego stylu życia! Dodatkowo, chcemy Was poinformować, że podczas naszego wydarzenia będziecie mieli wyjątkową szansę skorzystania z bezpłatnej analizy składu ciała, przy użyciu nowoczesnych narzędzi i sprzętu do pomiarów! Skorzystajcie z tej unikalnej okazji, aby uzyskać dokładne informacje na temat proporcji mięśni, tkanki tłuszczowej, poziomu wody w organizmie i wielu innych istotnych parametrów.

Rafał Rosiak – dietetyk kliniczny, absolwent Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach. W swoim gabinecie zajmuje się pomaganiem zarówno osobom zdrowym, jak i chorym, niezależnie od wieku czy problemów zdrowotnych, w tym otyłości, nadwadze i niedowadze. Jako dietetyk kliniczny, jego celem jest tworzenie spersonalizowanych planów żywieniowych dla pacjentów z jednostkami chorobowymi i problemami zdrowotnymi, zawsze mając na uwadze indywidualne potrzeby każdego pacjenta. Doświadczenie zawodowe zdobywał poprzez wiele lat praktyk w szpitalach, indywidualną pracę z pacjentami w prywatnych gabinetach oraz planowanie odpowiednich diet dla różnych jednostek chorobowych. Promowanie zdrowego odżywiania to dla niego nie tylko praca, ale także styl życia, w którym stara się być przykładem dla innych.